Minister Uhliarik chcel predať nemocnicu Kramáre

NETKY.SK • 16 Február 2012, 08:57 • 2 min
Minister Uhliarik chcel predať nemocnicu Kramáre

Minister Uhliarik chcel predať nemocnicu Kramáre - Politika Minister zdravotníctva Ivan Uhliarik (KDH) sa podľa zistení Hospodárskych novín chystal predať jednu z najväčších slovenských nemocníc - bratislavské Kramáre. Jeho plány zastavili marcové predčas

slovakia

left justify in out

imgMinister zdravotníctva Ivan Uhliarik (KDH) sa podľa zistení Hospodárskych novín chystal predať jednu z najväčších slovenských nemocníc - bratislavské Kramáre. Jeho plány zastavili marcové predčasné voľby.

Kramáre majú podľa odhadov hodnotu viac ako 30 miliónov eur. Lekári a odborníci sa zhodli, že by to bola pre pacientov katastrofa.

Pôvodný plán počítal s tým, že zo 600 lôžok, ktoré Kramáre teraz majú, by sa časť presťahovala do Starého Mesta a časť do Podunajských Biskupíc, ktoré momentálne fungujú ako geriatrická nemocnica.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona