Minister školstva Juraj Draxler má k programu Smeru-SD blízko, do strany zatiaľ nevstupuje

NETKY.SK • 13 Október 2015, 10:12 • 2 min
Minister školstva Juraj Draxler má k programu Smeru-SD blízko, do strany zatiaľ nevstupuje

BRATISLAVA - Minister školstva Juraj Draxler, ktorý je nominantom strany Smer-SD, zatiaľ do tejto strany nevstupuje, a to aj napriek tomu, že má k nej podľa vlastných slov programovo blízko.

slovakia

left justify in out

"V tejto chvíli nevediem diskusie o členstve," uviedol Draxler v súvislosti s nadchádzajúcimi parlamentnými voľbami.Zatiaľ nie je ani jasné, či bude na kandidátke strany. "Nejaké rozhovory na túto tému prebehli, ale bolo by predčasné sa vyjadrovať k umiestneniu alebo k tomu, či na kandidátke budem," povedal pre TASR Draxler. Ako dodal, o tom, či bude figurovať na kandidátke, musí rozhodnúť strana, ktorá má na to nastavené svoje procesy.

 

Draxler ešte koncom augusta v rozhovore pre TASR uviedol, že by po voľbách rád pokračoval na poste ministra školstva. "Je pravda, že mám záujem na tom, aby sa zmenili veci v slovenskom školstve. Z tohto hľadiska si viem predstaviť svoje pôsobenie na tejto stoličke aj po marci," povedal vtedy. Podľa jeho slov cíti podporu aj zo školského prostredia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies