Minister Plavčan ocenil juniorských majstrov sveta v hokejbale

NETKY.SK • 29 Júl 2016, 12:46 • 2 min
Minister Plavčan ocenil juniorských majstrov sveta v hokejbale

BRATISLAVA - Gratuláciu k zlatým medailám a oficiálne poďakovanie z rúk ministra školstva, vedy, výskumu a športu SR Petra Plavčana si prevzali juniorskí reprezentanti v hokejbale a celý realizačný tím. Pred dvoma týždňami sa im podarilo získať v anglickom Sheffielde titul majstrov sveta do 20 rokov, čím obhájili prvenstvo z roku 2014.

slovakia

left justify in out

"Veľmi sa teším z vášho víťazstva. Je to významný úspech nášho športu a bol by som rád, keby pomohol k šíreniu zdravého životného štýlu, ktorého neodmysliteľnou súčasťou je aj pohyb a športovanie," citovala Plavčana tlačová správa ministerstva. Súčasne prisľúbil, že sa príde osobne pozrieť na zápasy slovenského tímu na budúcoročnom šampionáte v Českej republike. Realizačný tím reprezentácie na oplátku venoval ministrovi reprezentačný dres, ktorý si Plavčan hneď aj vyskúšal.    

 

Na juniorských majstrovstvách sa zúčastnili aj ďalšie dva slovenské tímy, ktoré sa takisto v konkurencii rovesníkov nestratili. Reprezentanti do 18 i 16 rokov zhodne získali strieborné medaily. Viacerí slovenskí hráči si okrem toho odniesli aj individuálne ocenenia a dostali sa aj do All-Star tímov šampionátu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies