Minister obrany sa vyjadril k Natálii Milanovej. Považuje ju za úprimnú?

NETKY.SK • 12 Január 2022, 19:03 • 2 min
Minister obrany sa vyjadril k Natálii Milanovej. Považuje ju za úprimnú?

BRATISLAVA - Jaroslav Naď uviedol, že sa mu nepáči zverejňovanie súkromnej komunikácie verejných predstaviteľov, ako to bolo pri súčasnom podpredsedovi parlamentu Gáborovi Grendelovi (OĽaNO) či súčasnom špeciálnom prokurátorovi Danielovi Lipšicovi.

slovakia

left justify in out

Ministerka kultúry Natália Milanová (OĽaNO) má jeho plnú dôveru. V stredu uviedol, že odkedy ju pozná, nedala mu ani jeden dôvod, aby pochyboval o jej úprimnosti. Zo zásady nečítam uniknutú súkromnú korešpondenciu,“ zdôraznil Naď pred novinármi.

 

img

 

Ministerka si mala v rokoch 2012 až 2016 nechávať upravovať blogy bývalým príslušníkom SIS Petrom Tóthom. Upozornil na to Nový Čas odvolávajúci sa na uniknutú komunikáciu medzi dvojicou. V kontakte s exnovinárom a exsiskárom mala byť aj v čase, keď začala spolupracovať s OĽaNO. Politička kontakt s Tóthom potvrdila, bol jej kolegom, ale zdôraznila, že o jeho prepojeniach na odsúdeného Mariana Kočnera netušila.

 

Prečítajte si tiež: Vláda odsúhlasila uzavretie dohody o obrannej spolupráci s USA

 

Šéfka Za ľudí a vicepremiérka Veronika Remišová v reakcii uviedla, že ide o súkromnú komunikáciu z obdobia, keď Milanová nepôsobila v politike a neboli známe kontakty Tótha na Kočnera. „Za oveľa väčší problém však považujem komunikáciu vysokých ústavných činiteľov so závadovými osobami počas ich pôsobenia v politike,“ doplnila.

 

img

 

Možno vás zaujme: Ministerka Milanová tvrdí, že netušila o prepojení Tótha na Kočnera!

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona