Minister obrany Jaroslav Naď v slovnej vojne so svojim kolegom Stančíkom

NETKY.SK • 12 Júl 2022, 16:20 • 2 min
Minister obrany Jaroslav Naď v slovnej vojne so svojim kolegom Stančíkom

BRATISLAVA - Problémy nevznikajú len medzi SaS a OĽaNO, ale i vo vnútri Matovičovej strany.

slovakia

left justify in out

Mladý poslanec Andrej Stančík (OĽANO) na sociálnej sieti Facebook zverejnil status, v ktorom vyzýval na upokojenie situácie a spoluprácu koalície. Kritiku z vlastných radov asi pri písaní statusu nečakal. 

 

„Túto koalíciu napriek všetkým chybám a hádkam považujem za oveľa lepšiu alternatívu ako to čo môže prísť po voľbách. Rozpad by bol zahodením šance, ktorá sa už nebude opakovať a ruskou ruletou, ktorá nám môže vpáliť do hlavy,“ napísal na sociálnej sieti Stančík. 

 

Prečítajte si aj: Volodymyr Zelenskyj: „ Ak Putin vypne plyn celej Európe bude za to zodpovedná Kanada!"

 

obrazok

 

K statusu sa takmer ihneď vyjadril aj Jaroslav Naď. Tomu sa myšlienka na spoluprácu so stranou Sloboda a Solidarita, vôbec nepozdáva. 

 

„Z našej strany je snaha sa dohodnúť s SaS a pokračovať vo 4-koalícii. Predsedu však neodvoláme. A oni to vedia jasne a dlho. Preto ak na tom budú trvať, vláda pôjde ďalej bez SaS. Je to ich rozhodnutie, ale vyprosovať sa im nebudeme. Odvoláme ich nominantov a vláda pôjde aj bez nich,“ reagoval na status Naď.

 

Mohlo by vás zaujímať aj: Briti podľa všetkého v Afganistane mučili a zabíjali nevinných!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona