Minister obrany Glváč zablahoželal chodcovi Tóthovi k 5. miestu na MS

NETKY.SK • 14 August 2013, 12:48 • 2 min
Minister obrany Glváč zablahoželal chodcovi Tóthovi k 5. miestu na MS

BRATISLAVA - Minister obrany SR Martin Glváč zablahoželal slovenskému atlétovi Matejovi Tóthovi k 5. miestu v chôdzi na 50 km na MS v Moskve.

slovakia

left justify in out

"Som rád, že v krátkom čase môžem opäť raz gratulovať športovcovi Vojenského športového centra Dukla Banská Bystrica k vynikajúcemu výsledku, ktorý dosiahol na svetovej úrovni. Verím, že Matej bude naďalej napredovať a na olympiáde v Riu de Janeiro v roku 2016 sa dočká aj vytúženej medaily," uviedol Glváč vo svojom blahoprianí, o ktorom TASR informovala hovorkyňa rezortu obrany Martina Balleková.

Nadrotmajster Matej Tóth je členom VŠC Dukla Banská Bystrica od roku 2003. V Moskve dosiahol v stredu doposiaľ najcennejší výsledok na vrcholnom podujatí. Medzi jeho ďalšie úspechy patrí 8. miesto z OH 2012 v Londýne, 9. miesto z MS 2009 v Berlíne a 1. miesto vo Svetovom pohári v Chiuahua z roku 2010.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona