Minister Lipšic odkázal Piťovi, že stojí na opačnej strane barikády

NETKY.SK • 18 Apríl 2011, 11:26 • 2 min
Minister Lipšic odkázal Piťovi, že stojí na opačnej strane barikády

Minister Lipšic odkázal Piťovi, že stojí na opačnej strane barikády

slovakia

left justify in out

img

Minister vnútra SR Daniel Lipšic (KDH) nebude komentovať, či informácia, ktorú vraj môže Juraj Ondrejčák, prezývaný Piťo, poskytnúť polícii v súvislosti s vraždou právnika Ernesta Valka, môže jej vyšetrovanie posunúť ďalej. "Lebo neviem, o aké informácie ide," reagoval dnes Lipšic pred novinármi v Bratislave. Pripomenul, že stojí na opačnej strane barikády, čoho by si takýto ľudia, ako je Piťo, mali byť vedomí.
      Muž, ktorého polícia považuje za šéfa skupiny bratislavského podsvetia – piťovcov, sa domáhal stretnutia s ministrom Lipšicom, na ktorom chcel hovoriť o Valkovej vražde.
      Ako informoval denník Nový Čas, "na vrátnicu ministerstva prišiel muž, ktorý sa dožadoval stretnutia s ministrom. Nelegitimoval sa preukazom totožnosti. Keďže tvrdil, že má informácie o prípadoch, ktorým sa venuje Úrad boja proti organizovanej kriminalite, pracovník ministerstva ho odporučil na tento útvar," povedal pre denník hovorca rezortu Gábor Grendel.
      "Ernest Valko bol môj priateľ. Išiel som za Lipšicom, lebo bol tiež jeho priateľ. Vyšiel z jeho kancelárie a myslím si, že by mal mať záujem na vyšetrení prípadu jeho vraždy," uviedol Ondrejčák. Policajný prezident Jaroslav Spišiak denníku povedal, že Ondrejčáka už predvolali na výsluch.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies