Minister Lajčák poslal pre leteckú tragédiu rezortným partnerom sústrastný telegram

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 07:02 • 2 min
Minister Lajčák poslal pre leteckú tragédiu rezortným partnerom sústrastný telegram

BRATISLAVA - Pre leteckú tragédiu vo francúzskych Alpách zaslal včera minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák sústrastný telegram spolkovému ministrovi zahraničných vecí Nemecka Frankovi-Walterovi Steinmeierovi a ministrovi zahraničných vecí a spolupráce Španielskeho kráľovstva José Manuelovi García-Margallovi. TASR o tom informoval tlačový odbor ministerstva.

slovakia

left justify in out

"S veľkým smútkom som prijal informáciu o dnešnom nešťastí lietadla nemeckých aerolínií Germanwings, ktoré si vyžiadalo mnoho životov. Dovoľte mi v tejto ťažkej chvíli vyjadriť vám a všetkým pozostalým obetí tragédie úprimnú sústrasť," uviedol minister Lajčák v telegramoch pre rezortných partnerov.

 

Lietadlo Airbus 320, ktoré včera predpoludním havarovalo vo francúzskych Alpách, smerovalo z Barcelony do Düsseldorfu. Cestujúci pochádzali predovšetkým z Nemecka a zo Španielska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies