Minister Lajčák dostal pôžičku pre chudobných!

NETKY.SK • 8 Júl 2014, 10:23 • 2 min
Minister Lajčák dostal pôžičku pre chudobných!

BRATISLAVA - Súčasný minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák pred 15 rokmi získal vďaka pôžičke zo Štátneho fondu rozvoja bývania byt v Tatrách. V tom čase, keď o ňu žiadal, nebol ešte ústavným činiteľom, diplomatickú kariéru však už mal rozbehnutú.

slovakia

left justify in out

Pôsobil ako asistent zvláštneho splnomocnenca generálneho tajomníka OSN pre Balkán, čo bola neplatená funkcia a zároveň bol riaditeľom kancelárie ministra zahraničných vecí.

 

"Pre získanie úveru musel spĺňať, podmienky podľa právnych predpisov platných v tom čase podania žiadosti o poskytnutie úveru. Tieto skutočnosti boli zo strany pracovníkov štátneho fondu riadne overené v schvaľovacom procese. Pán Lajčák svoju žiadosť podal v čase, keď nebol ministrom," vysvetlil pre denník Nový čas hovorca Štátneho fondu rozvoja bývania Rastislav Lackovič dôvod, prečo mu pôžičku odklepli.

 

Podľa odborníka je však takýto úver určený pre menej zarábajúcich.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies