Minister Kaliňák ocenil 242 policajtov

NETKY.SK • 26 September 2014, 19:04 • 2 min
Minister Kaliňák ocenil 242 policajtov

BRATISLAVA - Minister vnútra Robert Kaliňák pri príležitosti Dňa polície ocenil 242 policajtov za dlhodobé, kvalitné a príkladné plnenie služobných úloh.

slovakia

left justify in out

"Čestný odznak alebo medailu za službu v Policajnom zbore dostalo 150 policajtov, 92 policajtom udelili disciplinárne odmeny alebo boli mimoriadne povýšení do vyššej hodnosti," uviedla Silvia Keratová z tlačového odboru rezortu vnútra. Centrálny Deň polície 2014 s celodenným programom sa konal dnes v Banskej Bystrici.

 

Medailu za službu v Policajnom zbore prvého, druhého a tretieho stupňa si prevzalo 38 policajtov z rúk ministra Kaliňáka vo štvrtok na slávnostnej ceremónii na hrade v Slovenskej Ľupči. Prítomní boli aj zástupcovia zahraničných polícií. Minister Kaliňák oceneným policajtom poďakoval za ich odhodlanie a tvrdú prácu. Prezident Policajného zboru Tibor Gašpar podotkol, že práve práca takýchto policajtov má zmysel a podieľa sa na pozitívnych výsledkoch, ktoré v poslednom čase polícia zaznamenáva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies