Minister Jurzyca prepožičal ZŠ na Ulici SNP čestný názov ZŠ A. Bagara

NETKY.SK • 26 Október 2010, 12:14 • 2 min
Minister Jurzyca prepožičal ZŠ na Ulici SNP čestný názov ZŠ A. Bagara

Minister Jurzyca prepožičal ZŠ na Ulici SNP čestný názov ZŠ A. Bagara

slovakia

left justify in out

img

Základná škola na Ulici SNP v Trenčianskych Tepliciach ponesie oddnes meno Andreja Bagara. Pri príležitosti 110. výročia narodenia tohto významného rodáka z Trenčianskych Teplíc škole titul prepožičal minister školstva, vedy, výskumu a športu SR Eugen Jurzyca.
      "Čestný názov sa zapožičiava ako ocenenie ministra školstva za dlhodobo dosahované dobré výsledky vo výchovnej a vzdelávacej činnosti," informovali TASR z odboru mediálnej politiky ministerstva školstva.
      Podľa hovorkyne ministerstva školstva Miriam Žiakovej si minister prezrel priestory základnej školy s materskou školou, absolvoval stretnutie s vedením mesta, prezrel si Dom speváckeho zboru slovenských učiteľov a zúčastnil sa na hodine anglického jazyka v interaktívnej učebni v prvom a treťom ročníku.
      Ako dodala, popoludní navštívi minister základné školy na Hodžovej a Novomeského ulici v Trenčíne, ktoré zrekonštruovali vďaka finančným prostriedkom z eurofondov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies