Minister Glváč zablahoželal Veronike Velez Zuzulovej

NETKY.SK • 14 Marec 2015, 16:35 • 2 min
Minister Glváč zablahoželal Veronike Velez Zuzulovej

BRATISLAVA - Minister obrany SR Martin Glváč zablahoželal lyžiarke Veronike Velez Zuzulovej k 2. miestu v pretekoch Svetového pohára v slalome žien, ktoré si dnes vybojovala v Are vo Švédsku.

slovakia

left justify in out

Po nedávnom úspechu na majstrovstvách sveta v americkom Beaver Creeku a vo Svetovom pohári v slovinskom Maribore opäť raz vynikajúco reprezentovala vojenskú Duklu aj celé Slovensko.
      

„Za posledný mesiac ide už o tretie vynikajúce umiestnenie, ktoré Veronika v slalome dosiahla. Opäť jej môžem iba blahoželať a je skvelé, že pred finále Svetového pohára bude štartovať v prvej „sedmičke“. Verím, že jej to prinesie ešte viac šťastia,“ povedal minister obrany SR Martin Glváč.  Veronika Velez Zuzulová je juniorskou majsterkou sveta v slalome z roku 2001 a dvojnásobnou víťazkou pretekov Svetového pohára v slalome. Na majstrovstvách sveta seniorov sa doteraz najlepšie umiestnila na 4. mieste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies