Minister Glváč odložil privatizáciu stratových Leteckých opravovní v Trenčíne

NETKY.SK • 17 Október 2014, 09:31 • 2 min
Minister Glváč odložil privatizáciu stratových Leteckých opravovní v Trenčíne

BRATISLAVA - Letecké opravovne Trenčín strategického partnera zatiaľ podľa denníka HOSPODÁRSKE NOVINY nedostanú. Podnik sa obáva o budúcnosť.

slovakia

left justify in out

Pred zánikom ich mal zachrániť práve súkromný investor. To sa však nateraz odsúva a to bez iného náhradného riešenia. Letecké opravovne Trenčín sa vlani prepadli do viac ako štvormiliónovej straty.

 

Vláda preto dala ministrovi obrany Martinovi Glváčovi (Smer-SD) úlohu nájsť spôsob, ako do opravovní pustiť súkromníka a tým štátnu firmu oživiť. Minister však podľa denníka zrušil výber právneho poradcu, ktorý mal úlohu splniť. A v dohľadnom čase sa ho ani nechystá obnoviť. 

 

"K zrušeniu sme pristúpili z dôvodu podstatnej zmeny situácie, za ktorej bolo vyhlásené obstarávanie," povedala pre denník hovorkyňa rezortu obrany Martina Balleková. Aká zmena mala nastať, nespresnila, píše denník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies