Minister Ľ. Galko nevylúčil likvidáciu Vojenského opravárenského podniku

NETKY.SK • 2 Marec 2011, 08:00 • 2 min
Minister Ľ. Galko nevylúčil likvidáciu Vojenského opravárenského podniku

Minister Ľ. Galko nevylúčil likvidáciu Vojenského opravárenského podniku

slovakia

left justify in out

img

Ekonomická situácia vo Vojenskom opravárenskom podniku (VOP) Nováky nie je podľa ministra obrany Ľubomíra Galka dobrá. Nevylúčil ani možnosť, že pokiaľ sa nenájdu peniaze, mohlo by dôjsť aj k jeho likvidácii.
"Rezort obrany nemá peniaze na to, aby dal tomuto podniku objednávky na delaboráciu munície. My máme muníciu, ktorú môžeme delaborovať, ale nemáme peniaze na to, aby sme ju delaborovali. V pondelok (28.2.) som mimoriadne presunul 400.000 eur z úplne inej kapitoly na to, aby sme mohli v najbližších mesiacoch delaborovať muníciu, ktorá nebola vôbec plánovaná," povedal Galko.
Ako dodal, do čela podniku postaví krízového manažéra, ktorý rozhodne, čo ďalej. Ten musí situáciu veľmi rýchlo analyzovať a rozhodnúť o ďalších krokoch.
"Nevylučujem ani takú možnosť, že by sa podarilo nájsť nejakého strategického investora, ale nevylučujem ani to, že by došlo k likvidácii podniku," zdôraznil minister obrany.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies