Minister Drucker sa cez Vianoce mení na šéfkuchára, varí aj Sólymos

NETKY.SK • 24 December 2016, 12:54 • 2 min
Minister Drucker sa cez Vianoce mení na šéfkuchára, varí aj Sólymos

BRATISLAVA - Minister zdravotníctva Tomáš Drucker trávi vianočné sviatky v kruhu širšej rodiny. Štedrovečerné menu síce pripravuje on, ale na kuchárske umenie manželky nedá dopustiť.

slovakia

left justify in out

"Šalát musí byť, kapor musí byť, oblátky, my máme ešte pupáky, to je taký štandard u nás," priblížil sviatočné menu u Druckerovcov. Pri stole nemôžu chýbať ani starí rodičia. "Som tak vyrastal. Detstvo som trávil u starej mamy a počas zimy, nielen počas Vianoc, bývala ona u nás."

 

Cez sviatky je kuchárom aj minister životného prostredia László Sólymos. Už v predvečer Štedrého dňa pripravuje spolu s bratom a susedom halászlé, ktoré sa potom podávajú v rámci štedrovečerného menu. "Vždy trávime Vianoce v rodinnom kruhu a doma," uviedol s tým, že sa s bratom v ich príprave striedajú. Tento rok vyšiel rad na jeho rodinu, tak sa podľa svojich slov nevyhne ani upratovaniu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies