Minister dopravy rokoval s partnermi o prioritách rezortu, chce urýchliť budovanie diaľnic

NETKY.SK • 4 Apríl 2016, 18:57 • 2 min
Minister dopravy rokoval s partnermi o prioritách rezortu, chce urýchliť budovanie diaľnic

BRATISLAVA - Minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Roman Brecely (Sieť) rokoval so sociálnymi partnermi o prioritách ministerstva v pripravovanom programovom vyhlásení vlády.

slovakia

left justify in out

Za jednu z najdôležitejších úloh rezortu označil urýchlené budovanie diaľnic a rýchlostných ciest, ktoré sú základným predpokladom príchodu nových investorov do zaostávajúcich regiónov a s nimi viac dobre platenej práce.


"Predstavil som im aj plán ďalšej modernizácie železníc a prehodnotenia zrušenia IC vlakov. V oblasti regionálneho rozvoja sa chceme sústrediť na rozšírenie súčasnej pomoci štátu regiónom najviac postihnutým nezamestnanosťou," povedal po stretnutí Brecely.


Na rokovaní sa podľa novej hovorkyne ministerstva dopravy Karolíny Duckej zúčastnili zástupcovia Konfederácie odborových zväzov SR, Asociácie zamestnávateľských zväzov a združení SR a Republikovej únie zamestnávateľov. "V diskusii zazneli zaujímavé odborné a vecné pripomienky, ktoré budú zapracované do programového vyhlásenia vlády," dodala rezortná hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies