Minister dopravy má predložiť správu o výstavbe diaľnic

NETKY.SK • 19 Apríl 2016, 12:21 • 2 min
Minister dopravy má predložiť správu o výstavbe diaľnic

BRATISLAVA - Minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Roman Brecely (nominant Siete) má predložiť Výboru Národnej rady SR pre hospodárske záležitosti správu o postupe výstavby všetkých úsekov diaľnic a rýchlostných ciest, ktoré sú v projektovej príprave alebo vo výstavbe.

slovakia

left justify in out

Výbor na základe uznesenia požiadal ministra predložiť správu s tým, aby obsahovala percentuálne vyjadrenie hotových výkonov na každom úseku v danom štádiu výstavby a predpokladaný termín ukončenia výstavby, spolu s krátkou informáciou o stave na každom konkrétnom úseku.


Predsedníčkou parlamentného výboru pre hospodárske záležitosti s trinástimi členmi je Jana Kiššová (SaS) a podpredsedom Maroš Kondrót (Smer - SD). Overovateľmi výboru sa na jeho ustanovujúcej schôdzi v pondelok stali Michal Bagačka (Smer - SD) a Eduard Heger (OĽaNO). Výbor zároveň schválil zriadenie troch komisií a ich predsedov, pričom komisiu pre energetiku vedie Maroš Kondrót, komisiu pre dopravu, výstavbu a cestovný ruch Miroslav Ivan (SaS) a komisiu pre podnikateľské prostredie, podporu malého a stredného podnikania a živnostníkov Jana Kiššová.


Ďalšími členmi hospodárskeho výboru sú Eduard Adamčík (nezaradený, kandidoval za Sieť), Martin Beluský (ĽS Naše Slovensko), Karol Galek (SaS), Rastislav Holúbek (Sme rodina), Tibor Jančula, Peter Pamula (obaja SNS), Pavol Pavlis a Róbert Puci (obaja Smer - SD).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies