Miniséria Heroes Reborn skončí po prvej sezóne

NETKY.SK • 14 Január 2016, 13:27 • 2 min
Miniséria Heroes Reborn skončí po prvej sezóne

BRATISLAVA - Americký televízny projekt Heroes Reborn (2015), ktorý nadviazal na sci-fi seriál Hrdinovia (2006 - 2010) skončí po prvej sezóne.

slovakia

left justify in out

Koniec minisérie, ktorú na televízne obrazovky priniesol americký scenárista a televízny producent Tim Kring, potvrdil na mediálnom turné americkej Asociácie televíznych kritikov (Television Critics Association) predseda NBC Entertainment Bob Greenblatt. "Taký bol plán (len jedna sezóna, pozn. SITA), pokiaľ by sa Tim jedného dňa nezobudil a nepovedal 'Och, mám na vyrozprávanie ďalšiu kapitolu'. Ale myslím, že sa možno blížime ku koncu sveta," povedal a dodal, že by fanúšikovia a fanúšičky mali ešte vydržať.


Projekt bol naplánovaný ako uzavretá miniséria, avšak v júli sa Kring pre magazín The Hollywood Reporter vyjadril, že by príbeh mohol rozvíjať ďalej. "Základ šou je dostatočne pružný na to, aby sme ju mohli obnoviť," uviedol a skonštatoval, že Hrdinovia by sa mohli znovu vrátiť s novým obsadením. Greenblatt však danú informáciu vyvrátil. "Pokiaľ mi je známe, žiadne ďalšie verzie Hrdinov sa nechystajú," uviedol. Seriál skončí po trinástich epizódach, pričom poslednú odvysiela americká televízna stanica NBC 21. januára.


Heroes Reborn sa odohráva po udalostiach z pôvodného seriálu Hrdinovia, ktorý sledoval príbehy zdanlivo náhodnej skupiny jednotlivcov po celom svete. Tí u seba začali pozorovať rôzne zvláštne schopnosti, pričom väčšinu z nich najprv poriadne vystrašili, no postupne sa s nimi učili zaobchádzať a objavovali ich hranice. Miniséria sleduje príbehy ľudí so schopnosťami, ktorí sú po teroristickom útoku v meste Odessa v Texase nútení skrývať sa pred zabijakmi. V projekte sa predstavili Zachary Levi, Robbie Kay, Kiki Sukezane, Danika Yarosh, Ryan Guzman, Henry Zebrowski či Rya Kihlstedt. Svoje úlohy si zopakovali aj pôvodní herci z Hrdinov. Jack Coleman sa vrátil ako Noah Bennet, Masi Oka stvárnil cestovateľa v čase Hira Nakamuru či Jimmy Jean-Louis, ktorý si znova zahral Haiťana.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies