MINI uniká farbám

NETKY.SK • 8 Október 2015, 08:57 • 2 min
MINI uniká farbám

BRATISLAVA - Jedinečné bežecké charitatívne podujatie s príznačným titulom “Farbám neujdeš” sa presunie z metropole východu do hlavného mesta.

slovakia

left justify in out

Bratislava ožije farbami v sobotu 10.10. 2015 a okrem tradičného päťkilometrového behu je pre zúčastnených pripravený aj zaujímavý sprievodný program, ktorým bude sprevádzať moderátor Sajfa. Oficiálny začiatok je naplánovaný na 10.00 hod na Hviezdoslavovom námestí, kde bude bežcov čakať rozcvička s trénermi FIT UPu, tanečné vystúpenie a spoločný štart pod záštitou starostu starého mesta.
 
„Farbám   neujdeš je beh pre všetkých. Cieľom je priblížiť beh ako taký aj nebežcom a ľudom, ktorí majú strach z toho, že by pri bežeckom podujatí nedobehli do cieľa.   Farbám   neujdeš je synonymom zábavy, emócii, zdravia a radosti.   Farbám   neujdeš nie sú preteky. Cieľom je, aby bežci zažili ich doposiaľ najfarebnejšie dopoludnie, zabudli na všetky starosti a povinnosti a poriadne si to užili," popisujú ideu behu organizátorky behu Lenka Šoltésová a Kamila Špesová.
 
Netradičný a zábavný beh veľmi rád privíta všetkých bez rozdielu veku či fyzickej zdatnosti. Je jedno, či je účastník profesionál alebo rekreačný bežec, keďže sa na trase, ktorú zvládne naozaj každý nemeria čas. Na každom kilometri bude účastníkov čakať farebná zóna, kde budú zasypávaní práškovými farbami. Každá zóna patrí jednému z partnerov a je špecifická svojou farbou - oranžová patrí automobilom MINI, modrá spoločnosti Bal Slovakia, žltá DHL, ružová Terranove Weber a poslednou bude penová farba tesne pred cieľom.
 
Po skončení behu príde na rad spoločné vyhadzovanie práškových farieb a po ňom hudobné vystúpenie speváka Rytmusa a tombola o vecné ceny zo zlosovateľných štartovných čísel. Ambasádorom behu je Bekim a výťažok z predaja farieb v deň podujatia poputuje na aktivity slovenského paralympijského výboru.



 
 

Program:
08:00 - 10:00 Registrácia
10:00 Otvorenie behu Farbám neujdeš
10:10 - 10:20 Tanečné vystúpenie
10:20 - 10:30 Ambasádor eventu Bekim
10:35 - 10:45 Rozcvička s FIT UPOM
11:00 Štart behu Farbám neujdeš
12:30 Spoločné obhadzovanie farbami v cieli. Príhovor starostu Starého mesta.
13:00 Rytmus
13:30 Vyhlásenie výhercov cien



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies