MINI podporilo WAKELAKE GOLDEN TROPHY 2014 **** CWWC Tour Stop na Zlatých pieskoch v Bratislave

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 09:00 • 2 min
MINI podporilo WAKELAKE GOLDEN TROPHY 2014 **** CWWC Tour Stop na Zlatých pieskoch v Bratislave

BRATISLAVA - Wakeboardový areál Wakelake Golden Sands na Zlatých pieskoch v Bratislave organizoval počas víkendu medzinárodnú 4-hviezdičkovú wakeboardovú a wakeskatovú súťaž, ktorá je súčasťou IWWF CWWC Tour - WAKELAKE GOLDEN TROPHY 2014 (27-28 June) **** CWWC Tour Stop. Už druhého ročníka Wakelake Golden Trophy sa zúčastnilo 54 jazdcov z 9 krajín, ktorí súťažili v siedmich kategóriách.

slovakia

left justify in out

MINI sa stal oficiálnym partnerom a podporovateľom tohto trendového podujatia. "Individualizmus, športovosť a výkon sú vlastnosti zdieľané značkou MINI a wakeboardingom," hovorí Michael Kordys, general manager BMW Group Slovakia. "Naše partnerstvo ideálne dopĺňa naše nadšenie a oddanosť pre trendové a kreatívne športové disciplíny s cieľom ukážať aj medzinárodnej športovej verejnosti Slovensko a budovať interkulturálne vzťahy."

 

Vzrušujúce finále pretekov, ktoré sa uskutočnilo v sobotu, pritiahlo 2000 divákov. Víťazi v ženskej a mužskej kategórii wakeboard open – Julia Rick a Bernard Hinterberger predviedli exceletné výkony a opäť dokázali, že patria medzi legendy vo svete wakeboardingy.

 

Víťazi boli ocenení 600 bodmi do svetového hodnotenia. Medzi súťažiacimi bolo mnoho skvelých  jazdcov zo svetovej špičky ako napríklad Julia Rick, San Im, Daniel Fetz, Bernard Hinterberger and Artemiy Dunaev. Mladí slovenskí jazdci, ktorí sa zúčastnili súťaže svojimi skvelými výkonmi dokázali čeliť zahraničnej konkurencii a prebojovať sa až do finále. Najväčší úspech spomedzi slovenských jazdcov v kategórii Wakeboard junior dosiahli Radko Hradil (2. miesto) a Juraj Kerpcar (4. miesto), v kategórii Wakeskate sa Julius Lang umiestnil na 2. mieste.

 

Záver pretekov sa niesol v znamení osláv na after párty, kde bol hlavným hosťom Hed Kandi - najznámejší interpret v house music. Zábava a oslava víťazov sprevádzaná kvalitnou hudbou prebiehala až do skorých ranných hodín.

 

Súťaž rozhodoval medzinárodný tím rozhodcov. O prepravu rozhodcov a jazdcov sa postarala značka MINI, ktorá poskytlo automobily na prepravu počas celej doby wakeboardovýh pretekov Wakelake Golden Trophy.

 

Počas celého týždňa prebiehal popri pretekoch sprievodný program a mnoho aktivít vytvárajúcich v areáli Wakelake Golden Sands príjemnú atmosféru. Súčasťou tohtoročného Wakelake Golden Trophy bol aj seminár wakeboardových rozhodcov, ktorý prebiehal počas týždňa.

 

Wakeboardový areál Wakelake Golden sands sa nachádza na okraji hlavného mesta – Bratislavy na jazere Zlaté Piesky. Svoju reputáciu si tento areál nezískal len vďaka najväčšej popularite a obsadenosti spomedzi wakeboardových areálov v okolí, ale aj vďaka svojej multifunkčnosti v ďalších oblastiach športu a zábavy.

 

Informácie o výsledkoch súťaže Wakelake Golden Trophy sa nachádzajú na tomto linku tu.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona