Minčič a Vajda s jednozápasovým dištancom

NETKY.SK • 29 November 2014, 13:39 • 2 min
Minčič a Vajda s jednozápasovým dištancom

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) potrestala obrancu ŽP Šport Podbrezová Ivana Minčiča, vylúčeného za držanie súpera v gólovej príležitosti v domácom dueli 18. kola Fortuna ligy proti MFK Ružomberok, nepodmienečným pozastavením výkonu športovej činnosti na jedno súťažné stretnutie.

slovakia

left justify in out

Dištanc na 1 zápas, rovnako od 23. novembra 2014, má z hráčov najvyššej súťaže aj zadák Dukly Banská Bystrica Patrik Vajda - za červenú kartu v stretnutí 18. kola v Dunajskej Strede. Informuje o tom denník Šport vo zverejnenej novej úradnej správe SFZ.

 

Za päť napomenutí žltou kartou majú stop na jeden súťažný duel z fortunaligistov Otto Szabó (Dunajská Streda) a José David Casado García (Trnava). 


DK SFZ žiada trénera MŠK Žilina Adriána Guľu o podrobné písomné stanovisko do 3. decembra 2014 k vyjadreniam na pozápasovej tlačovej konferencii na adresu hostí po stretnutí osemfinálového 5. kola Slovnaft Cupu proti Spartaku Trnava. 

 

"Disciplinárka" žiada klub FC Nitra o podrobné písomné stanovisko k hrubému nešportovému správaniu divákov (vulgárne pokriky) v domácom stretnutí 18. kola II. ligy proti FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa. Kouč ŠK Slovan Bratislava juniori Ondrej Krištofík má zaslať písomné stanovisko k hrubému nešportovému správaniu (vulgárne pokriky na rozhodcu) v zápase 18. kola druholigovej súťaže na ihrisku ŠK Senec. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies