Mimoriadny kongres SZĽH sa uskutoční koncom augusta v Bratislave

NETKY.SK • 9 August 2016, 14:37 • 2 min
Mimoriadny kongres SZĽH sa uskutoční koncom augusta v Bratislave

BRATISLAVA - Mimoriadny kongres Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH), na ktorom by mali zvoliť členov Volebnej komisie či predsedu Disciplinárnej komisie SZĽH, sa uskutoční 30. augusta 2016 v bratislavskom hoteli Bratislava. Informovala o tom oficiálna webstránka SZĽH.

slovakia

left justify in out

Na júnovom mimoriadnom kongrese delegáti zvolili nového prezidenta SZĽH Martina Kohúta a aj viacero orgánov, ale nezvolili členov všetkých komisií a neodsúhlasili všetky potrebné predpisy a poriadky. Výkonný výbor SZĽH preto stanovil utorok 30. augusta za termín ďalšieho Kongresu SZĽH.

 

V jeho programe budú úprava a schválenie právnych predpisov a poriadkov SZĽH, voľba členov Volebnej komisie SZĽH, predsedu Disciplinárnej komisie SZĽH a podpredsedu Odvolacej disciplinárnej komisie SZĽH, keďže spomenutí členovia komisií neboli zvolení 16. júna. "Rovnako bude opakovaná voľba predsedu a podpredsedu Stáleho rozhodcovského súdu SZĽH z dôvodu, že voľba na júnovom kongrese neprebehla riadne," oznámil SZĽH na svojom webe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies