Mimoriadne pátranie po dvoch malých súrodencoch

NETKY.SK • 25 Október 2019, 16:15 • 2 min
Mimoriadne pátranie po dvoch malých súrodencoch

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 8-ročnom Harlowovi Paxovi Hulshovi a 5-ročnom Theodoreovi Stevenovi Hulshovi, obaja bytom Osuského ulica, Bratislava.

slovakia

left justify in out

Menovaní boli naposledy videní dňa 24.10.2019 v čase okolo 16:30 h v obchodnom centre na Einsteinovej ulici v Bratislave. Miesto ich súčasného pohybu a pobytu je neznáme. 

 

Popis nezvestného Harlow Pax Hulsh: 142 cm vysoký, váha cca 30 kg, oči hnedej farby, vlasy hnedej farby cca 4 cm dlhé, rovné, po bokoch vyholená hlava

 

Popis oblečenia: má oblečené tričko modrej farby s dlhým rukávom s nápisom na hrudi „GAP“, zelené maskáčové tepláky, tenisky s vyobrazením Pokémona žltej farby na boku. 

 

Popis nezvestného Theodore Steven Hulsh: 120 cm vysoký, váha cca 20 kg, oči modrej farby, vlasy svetlohnedej farby kučeravé.

 

Popis oblečenia: má oblečené tričko modrej farby pásikavé s dlhým rukávom, tmavo modré tepláky, tenisky s vyobrazením Pokémona žltej farby na boku.

 

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestných osôb, nám oznámte na známom číslo polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne na facebookovej stránke Polícia SR - Bratislavský kraj.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona