Mimoriadne pátranie na Váhu: Muž mal hodiť dieťa do vody!

NETKY.SK • 24 Marec 2017, 10:49 • 2 min
Mimoriadne pátranie na Váhu: Muž mal hodiť dieťa do vody!

HLOHOVEC – Polícia sa v súvislosti s údajným vhodením dieťaťa do Váhu pri Hlohovci obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri zistení totožnosti muža, ktorý mohol tento skutok vykonať vo štvrtok 23. marca.

slovakia

left justify in out

Podľa výpovedí svedkov mal mať viac ako 40 rokov, mal šedivé vlasy, na tvári bol oholený. Oblečené mal modré rifle, čierne tričko s bielym nápisom LED ZEPPELIN a čiernu koženú bundu.

 

"Muža s takýmto popisom videli vo štvrtok o 14.42 h, ako nastupuje na vlak z Leopoldova do Hlohovca a je v spoločnosti dievčatka vo veku asi osem rokov, ktoré malo mať na sebe ružovú čiapku," informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Doteraz podľa nej nebola na políciu nahlásená nezvestnosť súvisiaca s touto udalosťou. Polícia hľadá aj svedkov, ktorí by mohli akýmkoľvek spôsobom napomôcť pri objasnení týchto udalostí, aby sa prihlásili na polícii prostredníctvom linky 158.

 

Podľa TV Markíza sa dvaja chlapci včera prechádzali pri rieke, počuli detský krik a následné čľupnutie vody. O chvíľu sa k nim pristavil muž a povedal im: „Spravil som niečo strašné.“

 

Dvaja chlapci informovali aj políciu. Pátraciu akciu potvrdila aj trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies