Milovník prírody opísal, aký je jeho vzťah so Zuzanou Čaputovou

NETKY.SK • 22 December 2020, 11:39 • 2 min
Milovník prírody opísal, aký je jeho vzťah so Zuzanou Čaputovou

Bývalý hovorca Greenpeace a priateľ prezidentky SR Juraj Rizman priznal, že hoci rok 2020 bol všeobecne ťažký, pre neho bol výborný aj vďaka láske.

slovakia

left justify in out

Juraj Rizman, ktorý hlave štátu aj radil ako poradca, s ňou teraz tvorí pár. A napísal v závere roka aj krásne verejné vyznanie svojej láske. „Napriek všetkým strachom o zdravie seba aj blízkych, napriek všetkým osobným i pracovným strastiam, politickým otrasom, stresom, frustráciám, aj hnevom - bol tento rok pre mňa hlavne rokom lásky - romantiky, vášne, ale aj úprimnej radosti zo vzťahu, porozumenia, vzájomnej úcty a podpory,“ napísal tento milovník prírody a životného prostredia na sociálnej sieti, kde sa zdôveril o svojom vzťahu s prezidentkou.

 

„Som tomu rád a som za to vďačný,“ dodal na sociálnej sieti, za čo si vyslúžil veľa pozitívnych reakcií. Pridal aj fotografiu, na ktorej pôzuje s prezidentkou. Fotografiu, z ktorej ide tiež veľa pozitívnej energie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies