Milostný trojuholník: Muž namieril zbraň na bývalú priateľku, strelil svoju terajšiu!

NETKY.SK • 12 Júl 2013, 14:46 • 2 min
Milostný trojuholník: Muž namieril zbraň na bývalú priateľku, strelil svoju terajšiu!

SAN ANTONIO – Milostný trojuholník! Muž z amerického štátu Texas sa ocitol v nezávidenia hodnej situácii. Užíval si voľný čas so svojou priateľkou, keď sa v jeho dome neočakávane objavila jeho bývalá.

slovakia

left justify in out

Milostný trojuholník sa ihneď zvrhol na poriadnu hádku. Mužovi „praskli“ nervy a na svoju bývalú vytiahol zbraň. Keď pištoľ na svoju ex namieril, jeho terajšia priateľka sa mu snažila vo vyhrážaní zabrániť, zbraň zrazu vystrelila. Žena bola prevezená so strelnou ranou v hrudníku do neďalekej nemocnice. Lekárom sa ju podarilo dostať z kritického stavu.

Polícia verí, že muž nestrieľal úmyselne, ale aj napriek tomu ho zobrali do väzby. Obvinia ho z násilného útoku so strelnou zbraňou, pokusu o vraždu a vyhrážania sa svojej bývalej priateľke. Muž podľa texaských zákonov môže dostať až doživotie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies