Miloš Svrček zo Sme rodina si nevie predstaviť spoluprácu vlády s bývalými Kotlebovcami

NETKY.SK • 20 Marec 2021, 15:43 • 2 min
Miloš Svrček zo Sme rodina si nevie predstaviť spoluprácu vlády s bývalými Kotlebovcami

SLOVENSKO - Miloš Svrček je za stabilnú vládu s vyhovujúcou väčšinou. Spoluprácu vlády s Kotlebovcami si nevie predstaviť.

slovakia

left justify in out

Podpredseda poslaneckého klubu Sme rodina Miloš Svrček, spolu s ďalšími jedenástimi poslancami Sme rodina a štrnástimi poslancami OĽaNO, zahlasoval v stredu za Kotlebov návrh o obmedzení práv homosexuálnych párov a zákaz zmeny pohlavia. Svrček taktiež priznal, že podobný návrh chcel predložiť do parlamentu on sám, no na koaličnej rade ho zastavila SaS. 

 

Možno vás bude zaujímať: Majú nás za opice, zbierajú našu DNA. Marián Kotleba šíri konšpiračnú teóriu

 

img

 

Napriek hlasovaniu za ich návrh  povedal, že si nevie predstaviť spoluprácu vlády s bývalými Kotlebovcami. Nádejnejšie to vidí s kuffovcami. Tí sa do parlamentu dostali na kandidátke ĽSNS, a potom z klubu odišli. Strana Sme rodina síce zatiaľ nepredstavila príliš veľa návrhov na riešenie koaličnej krízy, no Miloš Svrček je skôr za stabilnú vládu s vyhovujúcou väčšinou. Informoval Denník N.

 

Prečítajte si tiež: Hnutie Sme rodina je za štvorkoalíciu, a bude si nárokovať na post šéfa SIS

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies