Miloš Nikolič stopnutý na jedno súťažné stretnutie

NETKY.SK • 1 August 2015, 12:40 • 2 min
Miloš Nikolič stopnutý na jedno súťažné stretnutie

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (SFZ) nepodmienečne pozastavila výkon športovej činnosti obrancovi FC Spartak Trnava Milošovi Nikoličovi na jedno súťažné stretnutie od 27. júla 2015.

slovakia

left justify in out

Dôvodom je vylúčenie 26-ročného srbského stopéra v zápase 2. kola najvyššej slovenskej súťaže za držanie hráča FC DAC 1904 Dunajská Streda v jasnej gólovej príležitosti.


Na základe vylúčenia po druhej žltej karte v domácom dueli 2. kola Fortuna ligy proti Spartaku Myjava má hráč ŠK Slovan Bratislava František Kubík nepodmienečne pozastavený výkon športovej činnosti na jedno súťažné stretnutie.
DK SFZ vzala na vedomie žiadosť hráča FO ŽP Šport Podbrezová Blažeja Vaščáka o zmenu disciplinárneho opatrenia (nepodmienečné pozastavenie výkonu športovej činnosti na dve súťažné stretnutia) a rozhodla podmienečne upustiť od zvyšku DO (jedno súťažné vystúpenie).


FK Senica musí do 5. augusta 2015 podať podrobné písomné stanovisko k správaniu divákov (použitie pyrotechniky, vulgárne pokriky) v domácom súboji 2. kola FL s MFK Ružomberok.


Zdenko Šimo zo Spartaka Myjava má na základe správy delegovaných osôb zo stretnutia úvodného kola FL doma s FC Spartak Trnava pozastavený výkon funkcie hlásateľa a zákaz styku s delegovanými osobami na dva súťažné zápasy na vlastnej pôde. Druhé menované disciplinárne opatrenie sa týka aj Petra Halabrína zo Spartaka Myjava.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona