Miloš Bubela nečakane absolvoval kemp Chicaga

NETKY.SK • 13 Júl 2013, 10:48 • 2 min
Miloš Bubela nečakane absolvoval kemp Chicaga

CHICAGO - Slovenský hokejista Miloš Bubela dostal ako nedraftovaný hráč pozvánku do kempu nádejí klubu NHL Chicago Blackhawks.

slovakia

left justify in out

Od pondelka do piatka sa pripravoval s mladými talentmi v v Johnny´s Ice House West v Chicagu. Pozvánku do kempu dostali aj syn Chrisa Cheliosa Jake či fínsky brankár Antti Raanta. Prvé dva dni boli vyhradené na tréningy, ďalšie tri na rôzne prípravné zápasy. Informáciu zverejnil web blackhawkup.com.

Dvadsaťročný ľavý krídelník Bubela hrával v doraste za Považskú Bystricu, neskôr za juniorské tímy Trnavy, Skalice a Dukly Trenčín. V sezóne 2011/12 nastúpil aj za reprezentáciu do 20 rokov v extralige a na majstrovstvách sveta tejto vekovej kategórie. V závere ročníka pôsobil v Dubuque Fighting Saints v juniorskej USHL. V minulom ročníku hral univerzitnú súťaž NCAA za Rensselaer Poly Institute. V 37 stretnutiach strelil osem gólov a pridal jedenásť asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona