Milo Kráľ Band predstavili VIDEOklip ku skladbe Ranná ilúzia

NETKY.SK • 8 December 2015, 13:39 • 2 min
Milo Kráľ Band predstavili VIDEOklip ku skladbe Ranná ilúzia

BRATISLAVA - Členovia hudobného zoskupenia slovenského herca a speváka Mila Kráľa zverejnili svoj vôbec prvý videoklip, ktorý nesie názov Ranná ilúzia. Skladba sa nachádza na ich debutovej nahrávke Milo Kráľ Band, ktorá vyšla minulý rok.

slovakia

left justify in out

O réžiu videa sa postaral frontman kapely Milo Kráľ, pričom je tiež autorom hudby a textu piesne. V čiernobielom videoklipe účinkuje slovenský herec a hudobník Peter Nádasdi, ktorého vybral samotný Kráľ. "Utvrdil som sa, že moja voľba bola správna. Páči sa mi ako typ herca, sám je muzikant a má kapelu, takže má pre videoklip cit a je to aj úžasný človek. Spravil to pre mňa z kamarátstva, takže teraz som jeho dlžníkom,“ uviedol.

 


Rodák z Ihráča tiež prezradil, že Milo Kráľ Band momentálne pripravujú nový album, ktorý plánujú vydať na jar budúceho roka. Novým videoklipom sa chceli svojim fanúšičkám a fanúšikom predovšetkým pripomenúť a navnadiť ich tak aj na ostatné skladby z prvej nahrávky.


Skupina Milo Kráľ Band sa do dnešnej podoby transformovala v roku 2013. Po boku Mila Kráľa v ňom hrá na klávesy Radovan "Bady“ Kráľ, gitaru má na starosti Michal Kulich, basgitaru Dušan Schudich, za bicími sedí Michal Dadík a tenor saxofón rozozvučuje Adam Tojčík. Svoje miesto v skupine má aj herečka a speváčka Barbora Švidraňová.


Miloslav Kráľ je známy aj ako Erik Halada v seriáli Búrlivé víno (2012). Diváčky a diváci ho mohli vidieť aj v jednej z hlavných úloh seriálu Dr. Ema (2014). Účinkoval aj v ďalších televíznych projektoch, akými sú napríklad Nevinní (2011 - 2012), Dr. Ludsky (2011) či Superhrdinovia (2014).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies