Miloš K. sedí vo väzbe, rozhodnutie musí potvrdiť súd

NETKY.SK • 23 August 2011, 16:48 • 2 min
Miloš K. sedí vo väzbe, rozhodnutie musí potvrdiť súd

Miloš K. sedí vo väzbe, rozhodnutie musí potvrdiť súd

slovakia

left justify in out

img

Miloš K., ktorý svedčil proti údajnému mafiánskemu bossovi Mikulášovi Černákovi, sedí vo väzbe. Policajti ho minulý týždeň obvinili z lúpeže, vydierania a úverového podvodu. Spolu s ním sú obvinení ďalší dvaja ľudia.
      Hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak dnes TASR potvrdil, že Okresný súd Bratislava 2 zobral Miloša K. do väzby ešte 19. augusta. Dôvodom bola obava z pokračovania v trestnej činnosti. Rozhodnutie o väzbe zatiaľ nie je právoplatné. "Obvinený M.K. podal proti rozhodnutiu o vzatí do väzby sťažnosť, o ktorej bude po doručení rozhodovať Krajský súd v Bratislave," povedal Adamčiak.
      "Išlo o násilné prevzatie motorového vozidla značky Audi A4," povedal minulý týždeň na tlačovej konferencii zástupca šéfa Úradu boja proti organizovanej kriminalite Rudolf Cádra. Na aute za 28.000 eur vylákal Miloš K. s Petrom S. poškodeného pred nákupné centrum na Ivánskej ceste v Bratislave. Miloš K. tam poškodenému oznámil, že má dlhy a preto mu musí auto odovzdať. Nasledovali facky a vyhrážky a potom spolu odišli na dopravný inšpektorát, aby auto prepísali na Petra S. Obvinená Oľga Z. si potom mala na základe falošných dokladov o príjme vziať úver 18.300 eur na kúpu spomínaného auta od Petra S. Peniaze však išli na účet Miloša K. Obvineným hrozia tresty od troch do 15 rokov väzenia.  

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona