Millie Bobby Brown si zranila koleno

NETKY.SK • 17 Jún 2018, 08:52 • 2 min
Millie Bobby Brown si zranila koleno

BRATISLAVA - Anglická herečka a modelka Millie Bobby Brown si zranila koleno. Štrnásťročná hviezda mysteriózneho seriálu Stranger Things (2016) to oznámila prostredníctvom videa na službe Instagram, v ktorom prezradila, že si zlomila kolenné jabĺčko a nebude môcť prísť na odovzdávanie MTV Movie & TV Awards.

slovakia

left justify in out

"Ahojte ľudkovia. Takže mám ďalší míľnik v živote. Nikdy som si nezlomila kosť, až doteraz. Zlomila som si kolenné jabĺčko. Lekár mi nakázal odpočívať. Takže sa nezúčastním na MTV Awards," povedala Brown v nahrávke.

Slávnostné udeľovanie MTV Movie & TV Awards sa uskutoční 18. júna. Stranger Things má šesť nominácií, vrátane dvoch pre Brown. Tá môže dostať trofej v kategórii Najlepší výkon v seriáli a spolu s Finnom Wolfhardom aj za najlepší bozk.

Millie Bobby Brown odštartovala kariéru v roku 2013, keď sa predstavila vo dvoch epizódach seriálu Once Upon a Time in Wonderland. Následne si zahrala vo všetkých ôsmich dieloch seriálu Intruders (2014), ktorý však po prvej sezóne zrušili, a v epizódnych úlohách sa predstavila v tituloch ako NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003), Moderná rodina (2009) a Klinika Grace (2005). Celosvetovo známou sa však stala až v roku 2016 ako Eleven v spomínanom seriáli Stranger Things, ktorý jej vyniesol nomináciu na cenu Primetime Emmy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies