Millerov druhý návrat do Glasgow Rangers, upísal sa na rok

NETKY.SK • 5 Jún 2014, 15:33 • 2 min
Millerov druhý návrat do Glasgow Rangers, upísal sa na rok

GLASGOW - Škótsky útočník Kenny Miller sa po tretí raz rozhodol spojiť svoju futbalovú kariéru s klubom Glasgow Rangers.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný zakončovateľ, ktorý naposledy pôsobil v organizácii severoamerickej súťaže MLS Vancouver Whitecaps, sa dohodol s vedením klubu na ročnej spolupráci. Miller pôsobil v Rangers v rokoch 2008 - 2011, predtým si v Ibrox parku zahral v rokoch 2000 - 2001. Futbalisti glasgowského klubu, ktorých po krachu v roku 2012 nútene presunuli do štvrtej najvyššej domácej súťaže, si v marci zabezpečili postup do druhej ligy v hierarchii škótskeho futbalu.

 

"Som nadšený, že sa opäť vraciam do Rangers," uviedol Miller pre oficiálny klubový web. "Zažil som tu veľa úspechov. Chcel by som sa podieľať na návrate klubu medzi elitu. Po odchode z Vancouveru som mal viacero ponúk, ale moje srdce bolo nastavené na návrat do Ibrox parku. Nemôžem sa dočkať nového začiatku," vyhlásil 69-násobný škótsky reprezentant. Návrat skúseného útočníka si pochvaľoval aj tréner Rangers Ally McCoist. "Sme nadšení, že ho tu opäť môžeme privítať. Spolu sme vyhrali mnoho trofejí. Kenny ponúkne našim mladým hráčom cenné skúsenosti pre boj o účasť v najvyššej súťaži," uzavrel kormidelník 54-násobného šampióna krajiny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies