Miller chce vziať synčeka do Soči

NETKY.SK • 27 November 2013, 12:40 • 2 min
Miller chce vziať synčeka do Soči

NEW YORK - Americký zjazdár Bode Miller stratil nárok na dočasné opatrovníctvo svojho 9-mesačného syna, ktorého má s bývalou priateľkou Sarou McKennovou.

slovakia

left justify in out

Päťnásobný medailista z olympijských hier však verí, že mu sudca dovolí vziať si syna so sebou na ZOH do Soči, kde chce vo februári obhajovať zlato zo superkombinácie z Vancouveru. Prvostupňový súd v Kalifornii najprv priznal 36-ročnému Millerovi opatrovníctvo syna, ale odvolací súd v New Yorku túto jeho žiadosť dočasne zamietol.

"Vziať dieťa so sebou na olympijské hry je jedinečný zážitok, ktorý sa naskytne raz za život," cituje New York Post Bodeho Millera. McKennová, ktorá odišla od Millera ešte počas tehotenstva, aby mohla začať študovať v New Yorku, sa návratu syna do jej opatery veľmi potešila. "Zmenil sa, čo som ho mesiac nevidela. Už má zub a tiež sa plazí. Som rada, že ho mám späť" povedala spokojná McKennová po odvolacom súde. Synčeka môže mať u seba do 9. decembra, keď sa uskutoční ďalšie súdne pojednávanie. 

Obe strany sa nedokážu zhodnúť ani na mene pre dieťa, 27-ročná McKennová dala synovi meno Samuel Bode Miller-McKenna, zatiaľ čo päťnásobný olympijský medailista a štvornásobný majster sveta Miller uspel so žiadosťou pridať chlapcovi stredné meno Nathaniel. Bode Miller sa minulý mesiac vrátil do súťažného diania po dvadsaťmesačnej prestávke zavinenej zranením kolena. V októbri minulého roka sa oženil s americkou plážovou volejbalistkou Morgan Beckovou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona