Miller bude komentovať preteky Svetového pohára

NETKY.SK • 4 November 2015, 10:28 • 2 min
Miller bude komentovať preteky Svetového pohára

BEAVER CREEK - Skvelý americký zjazdár Bode Miller sa rozhodol vynechať práve sa rozbiehajúcu sezónu Svetového pohára.

slovakia

left justify in out

Neznamená to však, že zostane bokom od alpského lyžovania. Tridsaťosemročný Miller prijal ponuku televízie NBC na spolukomentovanie pretekov v dejisku tohtoročného svetového šampionátu v americkom Beaver Creeku. V dňoch 4.- 6. decembra sa tam uskutoční zjazd, super G aj obrovský slalom mužov. "Ak sa mi to zapáči, ktovie, ako sa to so mnou skončí," nechal priestor pre špekulácie Miller. Informoval o tom server laola1.at.

Štvornásobný olympijský medailista a štvornásobný majster Miller sveta je najviac dekorovaným alpským lyžiarom v americkej histórii. Vlani na ZOH v Soči získal olympijskú medailu ako najstarší Američan. V minulosti často kontroverzná postava svetového lyžovania má v zbierke aj dva veľké glóbusy za celkový triumf vo Svetovom pohári a 33 víťazných pretekov v tomto prestížnom zjazdárskom seriáli. Po ťažkom páde na tohtoročných majstrovstvách sveta v Beaver Creeku Miller najprv pripustil koniec kariéry, ale neskôr sa vyjadril, že ešte zvažuje návrat do amerického reprezentačného tímu. Nie však v nadchádzajúcej sezóne, keď sa chce viac venovať rozrastajúcej sa rodine s 3 deťmi a tiež chovu plnokrvníkov. Spolu so svojím obchodným partnerom vlastnia 15 koní, majú stajňu v Marylande a prípravu konzultujú napríklad s Bobom Baffertom, trénerom dobyvateľa Trojkoruny American Pharoah.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies