Miller absolvuje operáciu chrbta, domáce MS ale stihne

NETKY.SK • 18 November 2014, 08:56 • 2 min
Miller absolvuje operáciu chrbta, domáce MS ale stihne

NEW YORK - Americký zjazdár Bode Miller absolvuje operáciu chrbta, ktorá by ale nemala ohroziť jeho štart na domácich MS v alpskom lyžovaní vo februári vo Vaile a Beaver Creeku. Na svahy by sa mal vrátiť už v januári.

slovakia

left justify in out

Olympijský šampión a dvojnásobný celkový víťaz Svetového pohára ešte nedávno trénoval v stredisku Copper Mountain, napokon sa ale rozhodol pre chirurgické riešenie problémov s chrbtom, ktoré ho trápia od konca minulej sezóny. "Po konzultáciách s mojim lekárskym tímom a trénermi som sa rozhodol, že absolvujem operáciu. Som sklamaný, že nestihnem viaceré preteky na začiatku sezóny, ale procedúra zmierni bolesti a diskomfort, s ktorými bojujem od finále Svetového pohára z minulej sezóny," cituje agentúra Reuters z oficiálneho stanoviska Millera.
      

Skúsený 37-ročný lyžiar by nemal chýbať už v januári na štarte prestížnych podujatí SP v Kitzbüheli a Wengene. "Očakávam, že v januári budem môcť trénovať i pretekať a že vo februári budem pripravený na svetový šampionát na domácej pôde," dodal štvornásobný majster sveta Miller.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies