Millara pred rozlúčkou nezastavili ani zlomeniny

NETKY.SK • 18 September 2014, 11:14 • 2 min
Millara pred rozlúčkou nezastavili ani zlomeniny

LONDÝN - Ani zlomené prsty a prasknuté rebro z nedávnej Vuelty nezastavia britského cyklistu Davida Millara v tom, aby absolvoval rozlúčku s profesionálnym pelotónom.

slovakia

left justify in out

Dvojnásobný vicemajster sveta v cyklistickej časovke sa dostal do nominácie tímu Veľkej Británie na budúcotýždňové preteky jednotlivcov s hromadným štartom (28. septembra). Millar získal doteraz na MS dve strieborné medaily v rokoch 2001 a 2010 v časovkách. V roku 2003 šampionát v jazde proti chronometru aj vyhral, ale s pomocou dopingu a prišiel o titul. Tridsaťsedemročný Brit je v pelotóne veľmi populárny a dosiahol viaceré úspechy. Na Tour de France vyhral štyri etapy, na Vuelte päť a jednu na Gire d´Italia. 

 

Najväčšou hviezdou britského výberu bude v pretekoch jednotlivcov Chris Froome, olympijský víťaz Bradley Wiggins pôjde iba časovku a pokúsi sa prerušiť víťaznú sériu Tonyho Martina v tejto disciplíne z uplynulých troch šampionátov. Froomovi okrem Millara budú pomáhať zo známych mien aj Ben Swift, Adam Yates či Geraint Thomas. Informácie zverejnil web cyclingnews.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies