Milionársky playboy Dan Bilzerian skončil vo väzbe: Hrozilo mu šesťročné väzenie, už je na slobode!

NETKY.SK • 11 December 2014, 10:09 • 2 min
Milionársky playboy Dan Bilzerian skončil vo väzbe: Hrozilo mu šesťročné väzenie, už je na slobode!

LOS ANGELES – Aj milionár sa dostal do basy! Kráľ Instagramu, milionár a playboy Dan Bilzerian si aspoň na pár hodín „oddýchol“ od svojho životného štýlu plného zbraní, polonahých žien a luxusných áut!

slovakia

left justify in out

Bilzeriana zadržala včera na letisku LAX v Los Angeles polícia. Tridsaťštyriročný milionár skončil vo väzbe bez nároku na kauciu, čiže tam zostane až do súdu. Za mreže putoval za pokus o výrobu výbušnín.

 

img

 

Zatykač bol vydaný nevadskou políciou po tom, čo zistili, že milionár chce vyrobiť výbušninu. Príkaz na zatknutie vydali minulý mesiac, ale ostal v tajnosti, pretože polícia zbierala ďalšie dôkazy a nechceli sa prezradiť.

 

Podľa americkej televízie KTLA je Bilzerian už na slobode a všetky obvinenia voči nemu stiahli. Hrozil mu až šesťročný pobyt za mrežami.

 

Problémy so zákonom prišli v iba pár dní po tom, čo Bilzerian kopol v nočnom klube v Miami do hlavu ženu a dostal zákaz vstupu do klubu.

 

Viac o Danovi Bilzerianovi sa dozviete TU!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies