Milinkovičovi svedčí kapitánska páska v Slovane

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 14:13 • 2 min
Milinkovičovi svedčí kapitánska páska v Slovane

BRATISLAVA - V ostatných dvoch stretnutiach najvyššej slovenskej futbalovej súťaže bol kapitánom ŠK Slovan Bratislava Marko Milinkovič.

slovakia

left justify in out

"Belasí" pod jeho vedením najskôr 4. mája na vlastnom ihrisku prevýšili hráčov Senice 4:1 a o štyri dni neskôr triumfovali na trávniku Spartaka Myjava 6:3. V sobotu o 19.00 h v rámci 30. kola Fortuna ligy privítajú poslednú Banskú Bystricu.

 

Belehradský rodák Milinkovič je po brankárovi Dušanovi Pernišovi a defenzívnych hráčoch Martinovi Dobrotkovi s Kornelom Salátom štvrtým mužom s kapitánskou páskou v Slovane v tejto sezóne. 

 

"Chalanom teraz po každom víťazstve opakujem, že kapitán Marko je len jeden. Samozrejme, ide o žart. Nemám žiadnu zázračnú metódu, ako nabudiť k výkonom. Snažím sa byť za každých okolností pozitívny a tento prístup chcem prenášať aj na spoluhráčov. Myslím si, že je dôležité vedieť občas uvoľniť atmosféru v kabíne. Úspechy so Senicou a Myjavou sú dielom celého kolektívu. Začalo sa nám dariť, bojujeme jeden za druhého. Vždy je čo zlepšovať, ale sme spokojní, ako nám tieto zápasy vyšli," prezradil na webe skslovan.com 27-ročný srbský stredopoliar. 

 

Milinkovičovi sa darí aj z individuálnej stránky. "Hrá sa mi dobre, ešte aby som sa presadil i strelecky. Dôležité však je, že góly dávajú iní. Raz sa presadí jeden, inokedy druhý. Ide nám v prvom rade o víťazstvo tímu," pokračoval na oficiálnej internetovej stránke bratislavského klubu bývalý futbalista MFK Košice. 

Duel proti FK Dukla Banská Bystrica bude pre "belasých" predposledným domácim v tomto ročníku. Slovanisti sa predstavia v úlohe jasného favorita. "Verím, že nadviažeme na predchádzajúce výhry. Nálada je výborná, tešíme sa. Keď mužstvo uspeje po dobrom výkone, vždy to povzbudí. Aj v sobotu chceme vyhrať a dať čo najviac gólov. Musíme zabojovať o stratenú dôveru fanúšikov, aby sa vrátili na tribúny. Ich podporu budeme potrebovať hneď na začiatku novej sezóny," uzavrel na skslovan.com Marko Milinkovič. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies