Milinkovič spokojný s prípravou, chce zmazať manko na AS

NETKY.SK • 13 Január 2016, 16:54 • 2 min
Milinkovič spokojný s prípravou, chce zmazať manko na AS

ANTALYA - Futbalisti ŠK Slovan Bratislava sa od začiatku tohto týždňa pripravujú v tureckej Antalyi na jarnú časť sezóny 2015/2016. Na prvom z troch plánovaných sústredení (vo februári pribudnú ešte herné pobyty v Česku a opäť v Turecku, pozn.) naberajú "kondičku".

slovakia

left justify in out

V porovnaní napríklad s Vysokými Tatrami je sedemnásť stupňov Celzia v "krajine polmesiaca" pre hráčov vítaná zmena. "Takýto plán prípravy je pre mňa niečo nové, ale teším sa z neho. Je lepšie, ak môžeme hneď na úvod trénovať v príjemnom počasí. Také v Turecku rozhodne je. Podmienky sú výborné, a preto je ideálne, že sa nemusíme pripravovať v zime," citovala oficiálna internetová stránka ŠK Slovan slová stredopoliara Marka Milinkoviča.

 

Bratislavský tím figuruje po jesenných devätnástich odohraných kolách na 2. mieste poradia Fortuna ligy 2015/2016, na lídra a úradujúceho majstra z Trenčína majú "belasí" sedembodový odstup. Slovanisti chcú byť perfektne nachystaní na jarnú časť najvyššej súťaže, hneď v jej úvode v rámci 20. kola sa predstavia na umelom trávniku v Trenčíne práve proti najväčšiemu rivalovi v boji o majstrovský primát. "Sedem bodov je pre mňa nič. S Trenčínom musíme vyhrať a budeme bližšie k čelu tabuľky. Už teraz sa teším na prvý jarný zápas," skonštatoval pre klubový web 27-ročný rodák zo srbského Belehradu (už aj so slovenským pasom, pozn.) Marko Milinkovič a dodal: "Vieme, čo musíme spraviť, aby sme boli úspešní. Nášmu tímu verím, pretože máme veľkú kvalitu. Som presvedčený, že sa nám podarí zmazať manko na AS Trenčín čo najskôr."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies