Milinkovič po prehe so Spartou: Európska liga nám otvorila oči

NETKY.SK • 7 November 2014, 08:20 • 2 min
Milinkovič po prehe so Spartou: Európska liga nám otvorila oči

PRAHA - Reakcie hráčov Slovana Bratislava po prehre 0:4 vo štvrtkovom zápase I-skupiny Európskej ligy UEFA 2014/2015 na pôde Sparty Praha:

slovakia

left justify in out

Marko Milinkovič, stredopoliar Slovana: "Zase sme vysoko prehrali, sme sklamaní z nášho výkonu rovnako ako všetci tí, ktorí majú Slovan v srdci. Po domácej prehre sme chceli odohrať dobrý zápas, bojovať, ale nakoniec sme dostali debakel aj tu. Európska liga nám otvorila oči. Zostala nám domáca liga a musíme sa vrátiť tam, kam patríme."
      

Dušan Perniš, brankár Slovana: "Prvý gól, druhý gól a bolo po nás. Slovan dostáva jeden debakel za druhým, v momentálnom psychickom a hernom rozpoložení je to pre nás ako za trest hrať Európsku ligu."
      

Erik Grendel, stredopoliar Slovana: "Ukázal sa kvalitatívny rozdiel. Európa je trošku inde, ale aspoň nám nastavila zrkadlo. Nemali sme dobrú kontrolu lopty, málo sme ju držali. Domáci začali kombinovať a potom dominovať. Nebolo to o kondícii, ale o individuálnych chybách. Alibisticky sa spoliehame, že jeden zaberie za toho druhého. Musíme každý zapracovať na tom, aby sme sa zlepšili."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies