Miliardár Marc Lasry: Cena Bitcoinu by mohla čoskoro dosiahnuť 40.000 dolárov

NETKY.SK • 20 Júl 2018, 11:30 • 2 min
Miliardár Marc Lasry: Cena Bitcoinu by mohla čoskoro dosiahnuť 40.000 dolárov

NEW YORK – Ďalší miliardár vidí vývoj cien Bitcoinu pozitívne a rozhodol sa do tejto kryptomeny investovať balík peňazí.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Do najväčšej kryptomeny na svete investoval aj Marc Lasry, ktorý je spoluzakladateľ, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ investičnej spoločnosti Avenue Capital Group s riadenými aktívami vo výške 9,6 miliardy dolárov.

 

Lasry uviedol, že do Bitcoinu investoval približne 1% svojho osobného fondu a očakáva, že táto kryptomena by mohla čoskoro dosiahnuť hodnotu až 40.000 dolárov.

 

img

Marc Lasry

 

Marc Lasry sa narodil v Maroku, ale keď mal sedem rokov tak jeho rodina emigrovala do Spojených štátov. Magazín Forbes odhadol jeho majetok na 1,7 miliardy dolárov a okrem iného je aj majiteľom basketbalového tímu NBA Milwaukee Bucks.

 

Investori na celom svete vkladajú peniaze do všetkých druhov kryptomien, ale Lasry sa domnieva, že najväčší trhový prínos bude mať Bitcoin.

 

img

 

Lasry je jedným z najslávnejších investorov na Wall Street a do Bitcoinu začal investovať už pred niekoľkými rokmi. Väčšinu zásob tejto kryptomeny však nakúpil v minulom roku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona