Miliardár Kühne podporil Hamburg, financie využije na prestup Müllera

NETKY.SK • 4 August 2014, 14:11 • 2 min
Miliardár Kühne podporil Hamburg, financie využije na prestup Müllera

HAMBURG - Nemecký futbalový bundesligista Hamburger SV získal od miliardára Klausa-Michaela Kühneho ďalší "tučný" sponzorský príspevok.

slovakia

left justify in out

Majoritný vlastník spoločnosti Kühne + Nagel, ktorý je veľkým fanúšikom HSV, už dávnejšie venoval zadlženému klubu osem miliónov eur, teraz čiastku zvýšil až na 25 miliónov.
     

Podľa agentúry DPA by Hamburg mohol finančné prostriedky využiť na prestup Nicolaia Müllera z Mainzu. "Verím klubovému manažmentu a dúfam, že bude schopný výrazne posilniť mužstvo," uviedol Kühne pre oficiálnu internetovú stránku hamburského klubu.
     

Nedávna reorganizácia HSV priniesla nové zloženie vedenia klubu, šéfom exekutívy sa stal bývalý hráč Hamburgu a športový riaditeľ Dietmar Beiersdorfer. Ten najnovšiu investíciu s radosťou privítal. "Sme potešení zanietením pána Kühneho a vážime si dôveru, ktorú v nás vložil. Podpora prichádza v pravom čase," uviedol Beiersdorfer, ktorý už minulý týždeň zrealizoval prestup Valona Behramiho z SSC Neapol.
     

Za stredopoliara Müllera by mal Hamburg zaplatiť Mainzu 4,5 milióna eur. Jeho transfer skompletizujú po tom, čo hráč absolvuje v klube lekársku prehliadku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies