Miliardár Bill Gates trávi s rodinou dovolenku v Chorvátskom Dubrovníku

NETKY.SK • 8 August 2013, 06:45 • 2 min
Miliardár Bill Gates trávi s rodinou dovolenku v Chorvátskom Dubrovníku

DUBROVNIK - Spoluzakladateľ Microsoftu Bill Gates s manželkou a dvoma deťmi trávia ďalšiu časť letnej dovolenky v chorvátskom Dubrovníku. Podľa dnešných informácií internetového vydania Dubrovačkého vjesnika tam pricestovali pred dvoma dňami na palube súkromného lietadla.

slovakia

left justify in out

Manželia Gatesovci trávili záver júla a začiatok augusta dovolenkovým pobytom v Nórsku, kde okrem iného navštívili aj bobovú dráhu v parku Hundefossen neďaleko dejiska ZOH 1994 v Lillehammmeri či rekreačný ostrov pri Kristiansande. Za návštevu severskej krajiny sa americkej rodine podľa tamojších médií poďakovali aj korunný princ Haakon a princezná Mette-Marit, ktorí podčiarkli, ako si vážia priateľstvo Gatesovcov.

Pre samotného Billa Gatesa nie je Chorvátsko novou dovolenkovou destináciou. Krajinu pri Jadrane navštívil už opakovane a pred niekoľkými rokmi ju na stránkach magazínu Forbes dokonca odporučil ako svoje obľúbené miesto na dovolenku. Tentoraz sa prominentní hostia ubytovali podľa oficiálne nepotvrdených informácií v jednom z dubrovníckych hotelov.

Chorvátsko je už dlhší čas pravidelne vyhľadávanou dovolenkovou destináciou nielen pre milióny návštevníkov zo strednej Európy, vrátane Slovákov, pre ktorých je to najčastejšie zvolená krajina, ale aj pre početné celebrity.

Momentálne je už dlhšie hosťom letoviska Trogir šéf Formuly 1 Bernie Ecclestone, nedávno patril medzi dovolenkárov v krajine srbský tenisový fenomén Novak Djokovič. Vďaka všade prítomným fotoreportérom sa verejnosť dozvedela v uplynulých sezónach aj o návštevách filmových hviezd Toma Cruisa a Brada Pitta, oscarového režiséra Stevena Spielberga, hercov Georgea Clooneyho a Jacka Nicholsona, ruského miliardára, majiteľa futbalovej Chelsea Romana Abramoviča, či speváčky Beyoncé alebo moderátorky Oprah Winfrey v Chorvátsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies