Miley Cyrus reagovala na list od O'Connor, prišla ďalšia kritika

NETKY.SK • 4 Október 2013, 14:15 • 2 min
Miley Cyrus reagovala na list od O'Connor, prišla ďalšia kritika

LOS ANGELES - Americká speváčka Miley Cyrus reagovala na otvorený list od svojej staršej kolegyne Sinéad O'Connor, čím si od nej vykoledovala ďalšiu kritiku.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročná O'Connor začala túto slovnú prestrelku varovaním Cyrus, že ju hudobný priemysel iba využíva a bohatne na jej vyzývavom správaní a nahote. Na to 20-ročná speváčka reagovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnila fotografiu O'Connor z roku 1992, na ktorej trhá fotografiu pápeža. Pripomenula tiež, že jej staršia kolegyňa pred dvoma rokmi žiadala cez Twitter o pomoc psychológa, a prirovnala ju k psychicky labilnej herečke Amande Bynes.

Tieto slová O'Connor pobúrili a vyprovokovali jej ďalšiu reakciu. "Naozaj Miley? Kto ti to radí? Použila si dva roky staré príspevky, ktoré som zverejnila, keď mi nebolo dobre a snažila som sa nájsť pomoc. Tým sa posmievaš mne a Amande Bynes, za to, že trpíme psychickými problémami a hľadáme pomoc," napísala v druhom otvorenom liste. "Som ohromená, že 20-ročná žena žijúca v 21. storočí sa môže takto nebezpečne a nezodpovedne správať. Nielenže tým vysielaš signál mladým ženám, že je v poriadku správať sa ako prostitútka, ale tiež im ukazuješ, že za psychické problémy ich čakajú posmešky," vysvetlila a dodala, že by sa Cyrus mala ospravedlniť Bynes aj ostatným, ktorých sa jej slová dotkli. K trhaniu fotografie s pápežom O'Connor napísala, aby si jej mladšia kolegyňa najprv zistila, aké dôvody na to mala. Cyrus jej opäť kontrovala a na Twitteri napísala, že momentálne síce nemá čas odpovedať jej otvoreným listom, ale niekedy sa môžu stretnúť. 

Sinéad Marie Bernadette O'Connor zaujala verejnosť už počas 80. rokov minulého storočia, a to vďaka svojmu debutovému albumu The Lion and the Cobra (1987). Celosvetovú slávu jej však prinieslo v roku 1990 prespievanie Princovej skladby Nothing Compares 2U. Tá bola súčasťou jej druhej štúdiovky I Do Not Want What I Haven't Got (1990), na ktorú postupne nadviazala aj ďalšími siedmimi nahrávkami - Am I Not Your Girl? (1992), Universal Mother (1994), Faith and Courage (2000), Sean-Nós Nua (2002), Throw Down Your Arms (2005), Theology (2007) a How About I Be Me (And You Be You)? (2012). 

Miley Cyrus, ktorá sa v poslednom čase dostáva do povedomia najmä rôznymi kontroverziami, sa preslávila účinkovaním v seriáli spoločnosti Disney Hannah Montana (2006 - 2011) o normálnom dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Na svojom konte má zatiaľ tri štúdiové albumy Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008) a Can't Be Tamed (2010), pričom 8. októbra by mala vydať aj ďalšiu štúdiovku Bangerz. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona