Miley Cyrus: Môj pobyt v nemocnici bol desivý

NETKY.SK • 29 Apríl 2014, 12:28 • 2 min
Miley Cyrus: Môj pobyt v nemocnici bol desivý

LOS ANGELES - Pobyt americkej speváčky Miley Cyrus v nemocnici bol vraj poriadne desivý. Dvadsaťjedenročná interpretka to uviedla v pondelok v rannej rozhlasovej šou Ryana Seacresta.

slovakia

left justify in out

Cyrus museli hospitalizovať 15. apríla po silnej alergickej reakcii na antibiotiká, pričom musela zároveň zrušiť niekoľko koncertov aktuálneho turné Bangerz. Z nemocnice v Kansase ju už prepustili a momentálne sa pripravuje na európsku časť turné. Americké koncerty, ktoré pre zlý zdravotný stav musela zrušiť, plánuje odohrať v auguste, keď sa vráti z Európy do USA.

 

„Veľmi som sa bála. Ak máte na niečo alergiu, je to pre vás doslova jed, takže som si celý týždeň do tela púšťala niečo, o čom som nevedela, že som na to veľmi, naozaj hrozne alergická,“ uviedla. Pretože si vraj nechcela nechať ujsť plánované koncerty, pokúsila sa viackrát opustiť nemocnicu, čo však viedlo iba k zhoršeniu jej zdravotného stavu. Ako sa vyjadrila, nie je typ človeka, ktorý bude ležať a čakať, až kým sa nebude cítiť o 100 percent lepšie. „Každé dve - tri hodiny sa zdalo, že už budem OK, a potom, zrazu, sa mi to vrátilo. Bolo to šialené. Prosila som lekárov 'Pustite ma, iba aby som mohla odohrať šou,' no za žiadnych okolností mi to nechceli dovoliť. Len som tam tak ležala pripojená ku všetkým tým prístrojom, každé dve hodiny prišla nejaká žena, ktorá ma pichla ihlou. Bolo to naozaj zlé,“ povedala a priznala, že aby prekonala negatíva pobytu v nemocnici, začala bezhlavo nakupovať na internete. 

 

Lekári tvrdia, že alergická reakcia, ktorá sa u speváčky objavila, môže trvať až 27 dní, Cyrus sa ale podľa vlastných slov už cíti omnoho lepšie. V budúcnosti však už chce byť opatrnejšia. Rozmýšľa preto nad nejakým módnym doplnkom, na ktorý by si mohla umiestniť upozornenie na liek spôsobujúci jej alergiu. 

 

Miley Cyrus, vlastným menom Destiny Hope Cyrus, sa preslávila účinkovaním v seriáli Hannah Montana (2006 - 2011) o dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a tiež prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Na konte má zatiaľ štyri štúdiové albumy - Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010) a Bangerz (2013). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies