Miley Cyrus má obavy, že ju nikto nebude milovať pre to, aká je

NETKY.SK • 19 Január 2014, 15:49 • 2 min
Miley Cyrus má obavy, že ju nikto nebude milovať pre to, aká je

USA - Dvadsaťjedenročná speváčka sa počas uplynulého roka začala prezentovať najmä svojou sexualitou a vraj nechápe, ako jej vyzývavé správanie vnímajú muži.

slovakia

left justify in out

Americká speváčka Miley Cyrus sa vraj obáva, že nikdy nenájde niekoho, kto ju bude milovať pre to, aká je. Dvadsaťjedenročná hviezda, ktorá sa vlani začala výrazne prezentovať svojou sexualitou, údajne nedokáže pochopiť, ako jej vyzývavé správanie vnímajú muži. "Miley absolútne chýba sebauvedomenie. Nevidí sa tak, ako ju vidia muži. Rada by bola vo vzťahu, no neuvedomuje si prečo sa s ňou chlapi rozchádzajú. Obáva sa, že nikdy nenájde niekoho, kto ju bude milovať pre to, kým je," prezradil zdroj zo speváčkinho okolia. Cyrus sa minulý rok rozpadol vzťah so snúbencom, austrálskym hercom Liamom Hemsworthom.

Miley Cyrus sa preslávila účinkovaním v seriáli Hannah Montana o dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Na konte má dosiaľ štyri štúdiové albumy - Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010) a Bangerz (2013). 

Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a archívu agentúry SITA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies