Miley Cyrus je šťastná aj nezadaná

NETKY.SK • 18 December 2013, 08:00 • 2 min
Miley Cyrus je šťastná aj nezadaná

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Miley Cyrus je vraj šťastná, aj keď je nezadaná. Porozprávala o tom v televíznej relácii Barbara Walters Presents: The 10 Most Fascinating People of 2013.

slovakia

left justify in out

Od rozchodu s hercom Liamom Hemsworthom, s ktorým bola zasnúbená, sa toho podľa vlastných slov veľa naučila. "Nemyslím si, že som si uvedomovala, čo to znamená mať 19, zasnúbila som sa ako 19-ročná a určite by som to nemenila. Bolo zábavné niekoľko rokov nosiť ten obrovský kameň. No teraz jednoducho cítim, že môžem byť šťastná," vyjadrila sa 21-ročná interpretka. Speváčka sa vraj po rozchode obávala chvíľ, ktoré bude musieť tráviť osamote, no práve teraz si vraj takéto momenty užíva. "Čakám na tie chvíle ticha, keď som doma sama. Už nikdy nechcem znova potrebovať niekoho, pri kom sa cítite tak, že bez neho nemôžete byť sami sebou," povedala. Cyrus zároveň poprela tvrdenie, že sa nikdy nechce vydať. "Myslím, že to budem chcieť v tom správnom čase," dodala speváčka, ktorá sa v súčasnosti snaží zbaviť imidžu detskej hviezdy. 

Miley Cyrus sa preslávila účinkovaním v seriáli Hannah Montana o dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Na konte má zatiaľ štyri štúdiové albumy - Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010) a Bangerz (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies