Miley Cyrus je pre Liama Hemswortha stále atraktívna

NETKY.SK • 14 Október 2013, 07:26 • 2 min
Miley Cyrus je pre Liama Hemswortha stále atraktívna

LOS ANGELES - Austrálsky herec Liam Hemsworth si myslí, že jeho bývalá priateľka Miley Cyrus vyzerá vo videoklipe ku skladbe Wrecking Ball sexi.

slovakia

left justify in out

"Videl ten klip a povedal si, že je sexi, pretože Miley je pre neho atraktívna. Nie je to však niečo, prečo by sa k nej vrátil. Tá loď už odplávala," prezradil zdroj z hercovej blízkosti. Len nedávno o ich rozchode otvorene rozprávala aj Cyrus, ktorá už vraj na Hemswortha nemyslí. "Myslím si, že iní ľudia na to myslia dlhšie ako ja. Verím, že keď uzatvoríte kapitolu, musíte to nechať tak a začať novú. Tak to momentálne cítim," povedala. Hemsworth a Cyrus sa spoznali v roku 2009 pri nakrúcaní romantickej drámy Posledná pieseň (2010). Postupne sa viac razy rozišli a opätovne dali dohromady. V júni 2012 sa napokon zasnúbili, avšak v septembri tohto roku sa znova rozišli.

Dvadsaťtriročný Liam Hemsworth je mladším bratom známeho herca Chrisa Hemswortha, predstaviteľa marvelovského superhrdinu Thora. Svoju hereckú kariéru odštartoval v seriáloch ako Neighbours (1985) či The Elephant Princess (2008). Jeho filmovým debutom bola sci-fi dráma Štvrté proroctvo (2009), kde si zahral po boku Nicolasa Cagea, a do povedomia verejnosti sa zapísal už o rok neskôr vďaka spomínanej romantickej dráme Posledná pieseň. Hemsworth sa vlani predstavil v blockbusteri Hry o život a akčnom filme Expendables 2, pričom tri ďalšie snímky nakrúcal. Okrem pokračovania Hier o život s podtitulom Skúška ohňom (2013) pracoval na trileri Paranoia (2013), v ktorom si zahral s Amber Heard, Garym Oldmanom, Harrisonom Fordom či Joshom Hollowayom, a tiež na dráme Empire State (2013), v ktorej sa predstavia aj Dwayne Johnson a Emma Roberts. 

Miley Cyrus, ktorá sa v ostatnom čase dostáva do povedomia najmä rôznymi kontroverziami, sa preslávila účinkovaním v seriáli spoločnosti Disney Hannah Montana (2006 - 2011) o normálnom dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Na svojom konte má zatiaľ tri štúdiové albumy: Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008) a Can't Be Tamed (2010). Jedným z jej najznámejších hitov je skladba Party In The U.S.A. z roku 2011, ktorá sa v americkom rebríčku Billboard Hot 100 umiestnila najvyššie na druhej priečke. Jej aktuálna štúdiovka s názvom Bangerz vyšla 8. októbra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies