Miley Cyrus hosťuje v skladbe skupiny Lolawolf

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 13:34 • 2 min
Miley Cyrus hosťuje v skladbe skupiny Lolawolf

LOS ANGELES - Americká skupina Lolawolf zverejnila skladbu Teardrop, v ktorej hosťuje speváčka a herečka Miley Cyrus.

slovakia

left justify in out

Novinka mala premiéru v šou Zanea Lowea v rádiu Beats 1. Pieseň sa bude nachádzať na pripravovanom albume spomínanej formácie, ktorá zatiaľ nepomenovanú nahrávku plánuje dokončiť do konca leta.

 


Dvadsaťtriročná Miley Cyrus, ktorá sa preslávila v seriáli Hannah Montana (2006 - 2011) a doteraz ponúkla nahrávky Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010), Bangerz (2013) a Miley Cyrus & Her Dead Petz (2015), sa predtým objavila vo videoklipe k piesni Bitch skupiny Lolawolf. Tá zas predskakovala interpretke počas jej Bangerz Tour.
Skupinu Lolawolf tvoria speváčka a herečka, dcéra hudobníka Lennyho Kravitza, Zoë Kravitz, klávesák James Levy a bubeník Jimmy Giannopoulos. Vo februári 2014 vydali eponymnú EP nahrávku a v októbri debutový album Calm Down (2014). Vlani v júni ponúkli EP Every Fuckin Day.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies